Nomádská dovolená na Floridě Mozektevidi.net - Mozektevidi.net.

Nomádská dovolená na Floridě

Poznámky z cest - celý říjen v USA: ESTA, Florida, Miami, Orlando, Universal Studio, New York, NHL, Hurikán, Koncert SUM 41, WakeSurfing, Brooklyn Bridge, Empire State Building, Socha Svobody a mnohé další. image of Nomádská dovolená na Floridě

Pravidelní čtenáři si jiste pamatují na moji poslední nomádskou dovolenou letos v únoru na Kanárských ostrovech. Nyní jsme si prodloužili léto díky Floridskému počasí. Stejně je skvělé mít práci, která člověka baví a ještě je možné pracovat odkudkoliv, kde je internet.

Florida

Do USA jsem nejel sám, ale jeli jsme celkem čtyři freelanceři, kolegové. Mimo práce jsme navštívili například:

(Miami SeaQuarium)

Podnebí jsme měli skvělé, ale na pláž jsme šli asi jen pětkrát. Já osobně moře moc nemusím (přestože jsem byl letos 4x u moře - Kanáry, Egypt, Rumunsko a teď i Florida.

(Jaromír Jágr NHL Florida Panthers vs New Jersey Devils)

Suprový byl celodenní výlet do Orlanda do Universal Studia - zabavný park.

Neméně jsme si užívali Wake Surfing:

New York

Z Empire State Building mě vyvedla ochranka. Takže jsme předběhli všechnu frontu a výtahem pro 20 lidí jeli jen v pěti. Já, Kamarád a tři z ochranky. Poznatek první - nahoru nemá cenu chodit (+$20 a není to o moc lepší, navíc je to za sklem a málo místa). Poznatek druhý - když lezeš na zeď, donutí tě smazat fotky a eskorta tě doprovodí až k východu.

Empire State Building

9/11 memorial, Býk z Wall Street, Brooklyn Bridge, Bar a stand up show. Na Sochu svobody byla 600m fronta, tak jsme jeli zadarmo lodí na State Insland a tím pádem viděli sochu Svobody (sic z velké vzdálenosti, ale bez fronty).

Brooklyn Bridge USA New York

3 dny v NY byly až až, dva dny by mi bohatě stačily.

USA 2016

Celý říjen jsme tedy strávili na Floridě. V USA se mi líbilo, rád se tam někdy v budoucnu vrátím, ale spíš na kratší dobu. Měsíc byl moc dlouhý bez Simči :-)

BTW jen tak pro zajímavost. Z naší skupiny jsem měl nejlehčí kufr na cestu tam i na cestu zpět. Cestou zpět jsem si vezl asi o 5 Kg oblečení více. Na cestě tam 9 Kg a na cestě zpět 14 Kg. Nejvíce měl 24Kg kufr, s tím bych se fakt nechtěl tahat. Líbí se mi cestovat na lehko. Sice jsem Kufr měl, ale třeba na ty kanáry jsem cestoval jen s batohem. ESTA má vtipné otázky.

Jako další nomádskou dovolenou bych chtěl zkusit Asii. A nebo jen tak autem po Evropě.

A co vy? Jezdíte na pracovní dovolené, nomádíte po Evropě nebo jinde po světě?


autor článku OS | datum publikování 11. November 2016 22:03 | Netzona.Cz s.r.o., Xhosting GROUP s.r.o. programování, podnikání Práce |

Kometáře

#1 Vasek

Paráda. USA mě láká.... reaguj

datum 13.11.2016 11:54

chrome windows-7

Přidej názor do diskuze

Pamatuj na to, že tvůj příspěvek o tobě něco vypovídá. O tom, jak jsi inteligentní, jak se chováš a kolik ti je let. Tak se podle toho chovej ;-)
Kometáře s neověřenou IP adresou čekají na ruční schválení. Pokud se některý kometář nezobrazí ihned, čeká na schválení, neposílejte komentář znova.