Boty od Office Shoes už nikdy nekoupím Mozektevidi.net - Mozektevidi.net.

Boty od Office Shoes už nikdy nekoupím

Nekvalitní boty od Office Shoes - shoebox CZ s.r.o. Obvykle nepíšu o reklamacích na blog, ale na druhou stranu, o špatném chování k zákazníkovi je potřeba mluvit. Neuznaná reklamace, po pár týdnech zničené boty. Špatné zkušenosti s firmou, neuznaná reklamace

V prosinci 2018 jsem si koupil boty a nebyly zrovna levné - 2990 Kč v obchodě Černý most Office Shoes, údajně vycházková obuv Boltero leather hiker TBL.

Již v únoru jsem obuv reklamoval z důvodu prodření na patách.

No a co mi sdělili? Že jsem boty nevhodně nosil a že jsem si koupil špatnou velikost.

Mám to dát Českou obchodní inspekci? Příliš komplikované, je potřeba posudek boty od znalce. S tím nechci ztrácet čas už takle mne to stálo x hodin vyřizování nakonec neuznané reklamace.

COI.cz

Nejčastějšími spory, které jsou v rámci institutu ADR řešeny, jsou spory z vadného plnění (reklamace zboží a služeb). Týká-li se Váš spor zamítnuté reklamace, zpravidla bohužel nebudeme schopni posoudit, zda byla Vaše reklamace oprávněná. V těchto případech je obvykle k úspěšnému řešení sporu třeba, aby byl spotřebitel schopen oprávněnost reklamace doložit znaleckým posudkem. Seznam soudních znalců je dostupný na internetových stránkách www.justice.cz. V případě, že je na základě posudku prokázáno, že reklamace byla prodávajícím zamítnuta neoprávněně, může se spotřebitel vůči podnikateli domáhat také uhrazení přiměřených nákladů, které na vypracování znaleckého posudku vynaložil.

Tak se alespoň zmíním tady na blogu. I když údajně špatná reklama je taky reklama.

Zde je vidět poškození boty:

foto

A zde vyjádření reklamace:

foto


autor článku OS | datum publikování 20. April 2019 20:52 | Placená reklama, PR články, inzerce Reklama |

Kometáře

#1 Zuzka

Pata se neprodře že by byla vadná obuv :-D To kde jste viděl. Máte tam moc prostoru nebo málo a dřete chodidlem o látku. reaguj

datum 30.12.2022 20:45

chrome unknown

#2 Petříková

Naprosto šílené prodejny a jednání centrály. Nikdy a nikomu neuznají reklamace, lze si udělat úsudek ze stížností na webovkách. Krátce nošená obuv - neuznají, vždy si najdou důvod pro který to zamítají a předlohy stejných typů odpovědí mají předtištěné a aniž by to řešil faktický odborník, napíší ZAMÍTÁME, ZAMÍTNUTO atd. Z těchto důvodů nikdy nenakupUjte u této značky SHOEBOX. Vždy si vyberte od dané značky obuvi konkrétní značkový obchod, kde navíc je cena o něco málo nižší a kde máte předpoklad, ne-li jistotu, že s vámi nezametou, jako v ix případech stěžovatelů jak na Dtestu, na ČOI. Varujte své známé a kamarády, že tyto prodejny jsou zavaleny stížnostmi právě na reklamace.... Mám štěstí že mé boty nestály ani 600,- Kč a reklamaci po několika dnech nošení zamítli. Ani jsem nic jiného nečekala. Takže těmto prodejnám, kde je SHOEBOX již nenavštěvuji a stejné boty na chlup, kupuji v jiných obchodech se vřelou navíc obsluhou a dodržujícími zákony, což toto označení SHOEBOX dělá. A pokud vyberete stejné boty na eshopu, ušetříte i 400,- Kč a kozačky i 900,- Kč. Takže važte nákupy v těchto obchodech. reaguj

datum 19.04.2023 14:25

chrome unknown

Přidej názor do diskuze

Pamatuj na to, že tvůj příspěvek o tobě něco vypovídá. O tom, jak jsi inteligentní, jak se chováš a kolik ti je let. Tak se podle toho chovej ;-)
Kometáře s neověřenou IP adresou čekají na ruční schválení. Pokud se některý kometář nezobrazí ihned, čeká na schválení, neposílejte komentář znova.