Alza.cz je super Mozektevidi.net - Mozektevidi.net.

Alza.cz je super

Říkejte si co chcete, hejtujte Alzu za zelenýho alzáka, za vyšší ceny a tak dále. Ale nakonec tam stejně rádi nakoupíte. Stejně jako já.

Na sociálních sítích se bohužel většinou jen kritizuje.

-

Ale zapomínáme chválit a to bych rád dneska napravil.

Alza je super, zboží má skutečně skladem, objednávky vyřizuje rychle, k reklamacím se nestaví zády a když udělám chybu, tak mi ji Alza pomůže vyřešit. A i když je někdy zboží na Alze o něco dražší, nakonec tam stejně díky lepším službám nakoupím.

Zde jen několik příkladů, jak Alza vyřešila problém k mé spokojenosti. (Doufám, že mne Alza nebere jako problémového zákazníka :) )

  • Koupil jsem si GoPro Hero5 + 64GB SD kartu. Samozřejmě omylem jsem si koupil tu velkou SD kartu, místo té mikro sd karty.

Alza mi to bez problému vrátila peníze i když jsem poškodil obal. A já obratem koupil dražší, 128 GB micro SD kartu. Takže vydělala Alza i zákazník.

  • Koupil jsem si levný držák na kolo, který se po týdnu rozpadl. Reklamace uznána, poslali mi nový kus. Ten jsem vrátil a koupil si 4x dražší a asi 100x kvalitnější Quad Lock.
  • A teď naposled, koupil jsem si nový Macbook pro 15" 2017. A několik hodin po vyzvednutí zboží jej Alza výrazně zlevnila. Inu, zmínil své pocity emailem a Alza mi poslala dárek - externí 1TB USB-C disk, což se k notebooku bez klasických USB portů náramně hodí. Díky!

Poprvé jsem na Alze nakoupil 21. 7. 2009 a celkově jsem Alze vytvořil asi 53 objednávek. A určitě přibudou další :-)


autor článku OS | datum publikování 9. December 2017 19:50 | články ze světa počítačů IT |

Kometáře

#1 Petr Vaníček wwwwww.e-vanicek.cz

Zdar,
s názorem na Alzu jsme na tom podobně. Až na jeden problém s reklamací přes cca 5 lety taky jako první "destinaci" k nákupu volím Alzu. A první nákup (s registrovaným účtem, předtím možná i dříve) mám z půlky dubna 2009 a necelých 50 objednávek. :-)

Jinak se ti zas někdy ozvu a pokecáme po čase. :-)

Petr reaguj

datum 09.12.2017 23:35

chrome windows-7

#2 Lukáš wwwhttps://www.hakos.cz

Tak kde jinde taky na jednom místě nakoupit většinu věcí, co člověk potřebuje? :-D Moc jich na českém internetu není… A od doby, co Alza neprodává jen elektro, je ten svět opět o něco zajímavější :-) reaguj

datum 10.12.2017 18:33

safari macosx

#3 ALES

Ja musim rict ze mam spatnou zkusenost. Ale i mozna dobrou zalezi na uhlu pohledu. Minuly ctvrtek 22.2. jsem objednaval notebook a jeste pred tim nez mi prisel ho zlevnili v patek rano. Psal jsem tedy mail zda se s tim da neco delat. Ten mail jsem psal na obchod@alza.cz ...Co by clovek necekal tak mi prisla auto reply do spamu ze je musim kontaktovat pres web. Jenze to jsem zjistil az v pondeli 26.2. Takze zbozi uz predchozi patek bylo doma. Zenska (slovenka) mi radila at zbozi neprebiram a vytovorim novou objednavku tak asi po 5 mailech jsem ji vysvetlil ze zbozi uz mam doma. Tak mi jen odpovedela ze se s tim neda nic delat a ze muzu zbozi vratit do 14 dnu (nechutna byrokracie). Coz vazne nepotesi kort jake sr@ni jsem mel s win (diky za linux). Takze ted je otazka zda zbozi vratit nebo nevratit. A taky musim jeste dodat ze na zkusebni dobu jsem si aktivoval alza premium coz mi zarucilo dve veci. Postu zdarma (coz bych ocekaval bezne u veci drazsich nez 10k) a druha asi lepsi vec ,,moznost vraceni zbozi do 18 mesici bez udani duvodu,, tak si tak rikam, mate s tim vracenim do 18 mesicu zkusenosti? reaguj

datum 28.02.2018 07:06

chrome android

Přidej názor do diskuze

Pamatuj na to, že tvůj příspěvek o tobě něco vypovídá. O tom, jak jsi inteligentní, jak se chováš a kolik ti je let. Tak se podle toho chovej ;-)
Kometáře s neověřenou IP adresou čekají na ruční schválení. Pokud se některý kometář nezobrazí ihned, čeká na schválení, neposílejte komentář znova.