USA 2020 - California Black Friday + Covid = Masakr Mozektevidi.net - Mozektevidi.net.

USA 2020 - California Black Friday + Covid = Masakr

Na black Friday jsem v práci dostal možnost pracovně vycestovat do Kalifornie. Této možnosti jsem rád využil. Příjemná změna oproti Floridě. ShipMonk.

Cestování a Covid

Pro vycestování do USA nestačila ESTA, bylo potřeba NIE - National Interest Exception. Podle toho taky vypadal let - V letadle pro 450+ lidí bylo jen 70 cestujících, takže jsme měli já a Vojta téměř privátní let. Cestou nám několikrát měřili teplotu, respirátor se musel všude nosit.

Black Friday je hlavní sezóna pro světový ecommerce a tím pádem pro ShipMonk sklady.

Proto muselo vše fungovat jak má. Náš team fungoval především jako IT support + jsme implementovali novou automatizaci - autosorting balíků dle shipping method. Ten se implementoval/ladil najednou ve třech skladech. Do toho dorazilo několik desítek Cognexů a iPodů, které jsme sestavovali pro skladníky. Řekl bych, že ShipMonk poslední black friday zvládl výtečně. A to je super.

Covid

V našem CA ShipMonk teamu jsme byli celkem čtyři. Dva kolegové už covid prodělali v ČR, takže měli protilátky. Já a kolega jsme Covid chytli až v USA, takže se nám v Kalifornii prodloužil pobyt. Já měl lehký příznak (ztráta čichu, bolest zad), kolega horší příznaky, naštěstí nic vážného. Firma se o vše postarala, tak to má být.

foto

Výlety

Moc času na výlety pro práci nebylo, ale před vypuknutím Black Friday a po peaku jsme měli volný den v týdnu, tak jsme se podívali do Los Angeles, navštívili pláž Santa Monica, nápis Hollywood a chodník slávy.

foto

Dále jsme se podívali třeba do Sequoia national park na pořádné klády a stromy. Stojí za návštěvu. Navíc jsme tam objevili hezké místo na pozorování nádherného západu slunce v horách. Nezapomenutelný západ slunce.

foto

foto

Náš sklad v Kalifornii, kam jezdíme hákovat leží přímo na historické silnici #route66 ❤️

Los Angeles je hrozné město. Hrozné rozdíly, když je vidět Lambo a hned vedle žebrající bezdomovec. Chodník slávy je spíše chodník špíny, loužiček, odpadků atd. V době covidu tu nejsou davy lidí, tak je ponurá atmosféra.

Předchozí pracovní ShipMonk cesty do USA

USA Florida 2016. USA Florida 2019 (video) Západ USA výlet.


autor článku OS | datum publikování 17. December 2020 21:30 | Netzona.Cz s.r.o., Xhosting GROUP s.r.o. programování, podnikání Práce |

Kometáře

Zatím tu nejsou žádné (schválené) kometáře.

Přidej názor do diskuze

Pamatuj na to, že tvůj příspěvek o tobě něco vypovídá. O tom, jak jsi inteligentní, jak se chováš a kolik ti je let. Tak se podle toho chovej ;-)
Kometáře s neověřenou IP adresou čekají na ruční schválení. Pokud se některý kometář nezobrazí ihned, čeká na schválení, neposílejte komentář znova.