Koupil jsem si iPhone 15 Pro Mozektevidi.net - Mozektevidi.net.

Koupil jsem si iPhone 15 Pro

Po třech letech opět upgrade z iPhone 12 Pro.

Kupoval jsem nový telefon především kvůli baterce, tříletá baterie v iPhone 12Pro už byla horší 89%. Lepší foťák mne taky potěšil. USB-C se taky hodí. I když pravda, zatím je s USB-C více starostí, protože musím tahat dva kabely (starý iPhone přítelkyně/dcera).

Opruz je migrace dat na nový telefon - 2 hod transfer přes wifi - nový iPhone ani starý telefon nejde v tu dobu používat.

Migrace na #iPhone15Pro - esim se nepřevede, 4 banky, český egovernment, google účtu, slack, okta, wallet platební karty, mojeID klíč - nic z toho se nepřevede a je třeba párovat ručně. Opruz, naštěstí ne každý rok.

Naštěstí už nejsem materialista jako dřív - Větší radost mám z obdarování bráchy, který vymění iPhone8 za 12pro. Žena dostane bráchovu 8 místo 6s. Šestiletá dcera bude mít 6s na hraní? Koloběh uzavřen :)


autor článku OS | datum publikování 24. September 2023 13:20 | články ze světa počítačů IT |

Kometáře

Zatím tu nejsou žádné (schválené) kometáře.

Přidej názor do diskuze

Pamatuj na to, že tvůj příspěvek o tobě něco vypovídá. O tom, jak jsi inteligentní, jak se chováš a kolik ti je let. Tak se podle toho chovej ;-)
Kometáře s neověřenou IP adresou čekají na ruční schválení. Pokud se některý kometář nezobrazí ihned, čeká na schválení, neposílejte komentář znova.