Garmin Fenix 6 - fakt pořádný upgrade z Vivoactive Mozektevidi.net - Mozektevidi.net.

Garmin Fenix 6 - fakt pořádný upgrade z Vivoactive

S Garmin platformou jsem spokojený, tak jsem po skoro dvou letech používání Garmin vívoactive 3 pořídil vyšší model hodinek Garmin Fenix 6. image of Garmin Fenix 6 - fakt pořádný upgrade z Vivoactive

Nadšení z Garmin hodinek

Ze začátku jsem si nemohl zvyknout na změnu ovládání - z dotykového displeje na 5 tlačítek. Ale po pár týdnech používání se dá zvyknout.

foto

Větší display je přehlednější při sportu a navíc je čitelnější na slunci.

Původně jsem myslel, že systém bude stejný, pouze přibudou další senzory (teplota, okyslišení krve...) a vše se zobrazí 1:1 na větším display. Ale byl jsem příjemně překvapený. Systém umožňuje víc nastavení, zobrazení více hodnot, jsou tu jiné a lepší animace, dokonce umí zobrazení mapy / trasy.

foto

Větší display dovolí vložit více sledovaných hodnot a není potřeba tak přepínat plochy při sportu.

Nedotykový display není potřeba zamykat proti nechtěnému dotyku. Nedotykový display funguje v dešti i v bazéně.

Hodinky mají malý repráček (pro notifikace). Hodinky mají lepší výdrž na baterku, ale i předchozí Garmin Vívoactive mi vydržely 6 dní při používání GPS, teď mám výdrž o další 3 dny delší, takže spokojenost.

Tento upgrade se vyplatil a mám z něho radost po každém dokončení aktivity a při dalším získaném badge.

Btw, úplně chápu, lidi co stále používají Garmin Fenix 3/4/5, protože řada Fenix je skvělá a i po letech používání prostě funguje, přináší motivaci se hýbat.

Můj Postupný upgrade

  1. Xiaomi Mi Band 2 - červen 2017 800 Kč.
  2. Garmin Vivoactive - září 2018 7.500 Kč
  3. Garmin Fenix 6 červenec 2020 13.500 Kč.

foto

Dovolím si odhadnout, že další hodinky co budu kupovat, budou zase Garminy Fenix 8-9. A doufám, že tentokrát už budou mít USB-C konektor.


autor článku OS | datum publikování 8. November 2020 16:19 | osobní stránky blog |

Kometáře

Zatím tu nejsou žádné (schválené) kometáře.

Přidej názor do diskuze

Pamatuj na to, že tvůj příspěvek o tobě něco vypovídá. O tom, jak jsi inteligentní, jak se chováš a kolik ti je let. Tak se podle toho chovej ;-)
Kometáře s neověřenou IP adresou čekají na ruční schválení. Pokud se některý kometář nezobrazí ihned, čeká na schválení, neposílejte komentář znova.