Používejte CSFD.cz na hodnocení filmů Mozektevidi.net - Mozektevidi.net.

Používejte CSFD.cz na hodnocení filmů

Překvapuje mne, jak málo kamarádů má profil na českoslovesnké filmové databázi. Přitom csfd.cz jako takovou používají, jen bez registrace. image of Používejte CSFD.cz na hodnocení filmů

čsfd.cz zamrzla v čase minulém

Její web vypadá už delší dobu stejně, klasický, 10 let starý design. Ale to nic nebrání použitelnosti i když si myslím, že to některé návštěvníky může odradit a začnou tak používat konkurenci.

Sám jsem se na čsfd registroval 10.8.2008 a od té doby hodnotím filmy, které shlédnu. Není možné si pamatovat všechny filmy, které jsem kdy viděl a tak než si něco pustím, mrknu se na hodnocení filmu, popisek filmu, komentáře oblíbených uživatelů, filmové trailery a další.

V sekci „oblíbení uživatelé“ mám několik přátel. Vždy když přijdu na stránku s filmem, vidím hodnocení přátel, protože to je to, co mne nejvíce zajímá. Jak se líbil film spolužákovi, kolegovi, sousedovi

Například u filmu Matrix vidím následující hodnocení:

No není to super? Docela se na tomto filmu shodneme. Nebo film Tenkrát na západě, který mne naprosto nudil?

A se sousedem se můžu neustále hádat, proč dal 5 hvězdiček a já dávám rezolutně odpad!

Založte si účet, hodnoťte filmy a přidejte si mne do přátel.

Krok 1: Registrujte se na csfd.cz/registrace/. Pokud ještě nejste registrovaní, jinak se jen přihlašte nebo si nechte zaslat heslo.

Krok 2: Hledejte filmy a seriály, které znáte. Hledejte podle názvu, herců, hereček nebo režisérů.
Ohodnoťte alespoň 500 filmů. Pět set se může zdát hodně, ale věřte, první tisíc filmů a seriálů jde opravdu snadno, všechno to jsou filmy, které člověk prostě nezapomene.

Krok 3: Přidejte si mne do oblíbených uživatelů. Nahoře u přihlášení je odkaz "můj účet", v levém menu pak odkaz "oblíbení uživatelé". Do vyhledávacího pole zadejte "MzK" a vyberte toho fešáka.
Vložte ještě dalších 19 libovolných uživatelů (které později můžete nahradit jinými). Proč 19? Protože když máte alespoň 19 oblíbených uživatelů, dáváte těm uživatelům kladný bod. A já bych chtěl více bodů. 

Vstup do kina zdarma

K čemu jsou dobré body? Například pro čsfd projekce (promítání filmů zdarma). Například teď je aktuální Projekce "Resident Evil: Odveta" středa 12.9.2012, CineStar Černý Most, vstup zdarma.

Kapacita je 360 míst. Kapacita je už plná, ale stále se lze přihlásit a přeskočit tak uživatele se menším počtem bodů. Já mám aktuálně 7 bodů, což mne řadí na 216. místo. Zatím dobrý, ale pokud se do středy přihlásí více lépe hodnocených uživatelů, přijdu o místo.

Proto děkuji, když si svého oblíbeného blogera přidáte do oblíbených uživatelů na csfd.cz.


autor článku OS | datum publikování 8. September 2012 09:05 | recenze filmů filmy |

Kometáře

#1 urboss-soused

A jestli chcete přidejte si i mě, moje hodnocení je také zárukou kvality a všeobecné objektivity :)) reaguj

datum 08.09.2012 21:32

firefox windows-7

#2 Jechk wwwhudbajeozivot.cz

No, registroval jsem se, přidal si tě, bohužel nedokážu splnit podmínku "musíš být na ČSFD.cz zaregistrován alespoň 6 měsíců" :)). reaguj

datum 10.09.2012 10:47

opera windows-7

Nové kometáře nejsou povolené.