Výsledek hodnocení mého designu Mozektevidi.net - Mozektevidi.net.

Výsledek hodnocení mého designu

Forum pct mi hodnotilo design. Nedopadlo to tak strašně. Chystám nový design webu, tentokrát kompletně překopaný. Jak todle může dopadnout?

Hodnocení designu

Dal jsem zhodnotit moje stránky touto na forum.pctuning.cz Zdravím. Chtěl bych zhodnotit web http://mozektevidi.net po grafické stránce. Konkrétní názory co změnit, co se nelíbí. Co a jak vylepšit. Děkuji za každý názor.. Dopadl jsem asi takle:

Zhodnocení pctuning

Martinez: Po desing stránce nic moc ale jinak pěkné članky hlavně hacking.

TomTom: Ta modra textura na pozadi se mi nelibi - pri blizsim pohledu je videt, ze to je slozene z X mensich ctvercu vedle sebe..
Chybi mi tam nejake ohraniceni, vse je takove nejasne, neni pri prvnim pohledu zrejme, kde je menu, co je reklama, co je a neni clanek-nejak lepe(vyrazneji) oddelit jednotlive prvky
edit:stejne tak nadpisy clanku + prip. menu neni zrejme zvyrazneno, clovek musi chvili prelitnout ocima -svetle modra na bilem pozadi neni prilis viditelna + obecne nejak moc svetle modre..

D4fed: pozadí strašné spíš bych tam dal nějakou jednotnou barvu... ty novinky taky nejsou domakaný hlavně to divné ohraničení a takový ten přechod do rohu...... celkoě by si to měl nějak oddělit ... menu nic moc chce to udělat nějak zajímavější bez podtržení nejlíp a když už tak tak tam dát asi čteverečky místo koleček a líp zarovnat asi na střed... ta patička taky jakože divně prostě ničím nezajímavé, chaotické ta patička tam taky nijak nenavazuje není nějak oddělena od ostatního....pak eště nevím co má znamenat takový ten pruh nalevo...tak chtěl si kritiku máš ji mít

edit jinak obsah super ... du to číst
edit 2 teď sem narazil eště na jednu chybu.... proč nejde normálně označit text...to se mi moc nelíbí...

verntom: Stránky jsou fajn, líbí se mi, nejdůležitější je obsah a ten je pro mě zajímavý, to je imho nejdůležitější...

Výsledek

Výsledek hodnocení mě mile překvapil, čekal jsem to horší. Pozadí jsem již změnil, další úpravy designu budou hned jak bude nálada a čas.

Hledám nějaké nápady

žába

Už jsem nedávno vymýšlel design, stále se mi to nelíbí. Chtělo by to celý design překopat. Ale jak? Čím začít? Nechce se toho někdo chopit Pohoda ? Už mám jakýsi nápad (to bude zas obluda), jenom ho zrealizovat.
V IE nevypadá tento web zrovna nejlíp. Nevím jestli se mi to nezdá, ale stránky mám trochu předivovány. Moc divů na stránce. Ono to ničemu nevadí, ale radši bych to nějak optimalizoval.


autor článku OS | datum publikování 28.únor.2007 18:24 | osobní stránky blog |

Kometáře

#1 Tomas12345 www

NVM Ja bych s tim nedelal nejaky slozity veci.
Staci udelat (dat udelat) nejakou peknou hlavicku.
Nejak vyraznejc oddelit menu (pravej sloupec) a je to :-D reaguj

datum 28.02.2007 21:21

unknown unknown

#2 SpeedyGT wwwwww.speedygt.ic.cz/

Mě osobně se to zdá nevkusný. Škoda, že ti na tom PCT foru nenapsal někdo z adminů nebo módů :-( reaguj

datum 28.02.2007 21:33

unknown unknown

#3 MzK wwwmozektevidi.net

TO SpeedyGT: V tom případě proč ten design kopíruješ? Aneb podobnost čistě náhodná? reaguj

datum 28.02.2007 21:41

unknown unknown

#4 SpeedyGT wwwwww.speedygt.ic.cz/

TO MzK: Design není kostra. Design sou bannery, pozadí atd, ok? Vyvolat flame? Bav se, ale beze mně NDA reaguj

datum 28.02.2007 21:42

unknown unknown

#5 MzK wwwmozektevidi.net

TO SpeedyGT: Kostra? Kopíroval jsi pozice reklamy, menu jsi měl stejný v logu. Stejný počet reklam, Stejné výpisy článků, hodně podobný styl komentářů. Vzal jsi celý můj design a pak jsi jenom upravoval, resp. změnšil jsi písmo, změnal barvy do zelené a udělal jiné logo + pozadí. Ok? Ale mě to nevadí. Když někdo kopírujuje práci, je vidět, že je trochu kvalitní. Kdo by taky kopíroval ošklivý design, že? 8-) reaguj

datum 01.03.2007 06:43

unknown unknown

#6 SpeedyGT www

Kecas nesmysle a ty to vis. Menu mam jiny, clanky jinak atd. Měl sem je driv takhle, ale ted už je to stejně jedno, mas je taky takhle. Komentaře? To bude tim že to je stejnej zdrojak. Víš ono v komentařích se většinou piše datum, jméno, web atd. A jestli ti pripadaji komentaře podobny, dojdi si k vočařovi !!! reaguj

datum 01.03.2007 09:12

unknown unknown

#7 MzK wwwmozektevidi.net

TO SpeedyGT: Menu jsem měl dříve v logu a v jedno řádku. Ty jsi udělal do dvou řádků taky v logu! To že jsi změnil div id="leve" na div id="levej" je skoro jedno. Neříkej že jsis nebral inspiraci. Bral. Ale jak říkám, nevadí mi to. Naopak! reaguj

datum 01.03.2007 09:18

unknown unknown

#8 MzK wwwmozektevidi.net

TO SpeedyGT: Nic tím nesleduji. Mindrák máš ty. Stop flame! V dokonalost? Ano opičením reaguj

datum 01.03.2007 09:32

unknown unknown

#9 SpeedyGT wwwwww.speedygt.ic.cz/

Ok, no flame. Tak si žij v blahý nevědomosti... reaguj

datum 01.03.2007 21:15

unknown unknown

#10 MzK wwwmozektevidi.net

TO SpeedyGT: Nápodobně. Hele, jestli nevěříš, klidně ti to dokážu screenama, kde budo uvidět jasné podobnosti v grafice i v kódu. Stačí říci. V blahé nevědomosti? Hm, něco jiného je nevědomost a něco druhého je slepá víra v nepravdu. reaguj

datum 01.03.2007 21:20

unknown unknown

#11 SpeedyGT wwwwww.speedygt.ic.cz/

Připomínáš mi jehoVisty, ale to sem nepatří.
Ok, inspiroval sem se tvým webem, líbíl se mi, což teda neplatí o nynější podobě. Stačí? SMIL admin:přesně to jsem chtěl slyšet 8-) reaguj

datum 01.03.2007 21:39

unknown unknown

#12 MzK wwwmozektevidi.net

TO SpeedyGT: Stačí. Jsem rád, že si to uznal, asi tento koment zarámuji do 1px černého rámu SMIL reaguj

datum 01.03.2007 21:48

unknown unknown

#13 SpeedyGT wwwwww.speedygt.ic.cz/

TO MzK: Nechci zase rejpat, ale tvoje komenty JSOU v 1px :-P reaguj

datum 01.03.2007 22:10

unknown unknown

#14 matej21 www

TO SpeedyGT: taky se mi zda, ale treba chce zaramovat jen ten text... reaguj

datum 01.03.2007 22:12

unknown unknown

#15 MzK wwwmozektevidi.net

TO SpeedyGT: Já vím, tady někdo něco nepochopil. Napsal jsem že si ten koment zarámuji, protože už je zarámovanej. NJN, pokus o vtip nevyšel :-(
Ono by to ani nešlo, protože je vypisuji z db. Musel bych udělat if (id==1271) na to kašlu reaguj

datum 01.03.2007 22:28

unknown unknown

#16 MzK wwwmozektevidi.net

Tak jsem to pořešil mozektevidi.net/clanek/hodnoceni-meho… tímto bych to asi uzavřel. Ale úplně a napořád, už to nudí i mě a to je co říct. reaguj

datum 01.03.2007 22:31

unknown unknown

#17 D4fed www

co kdybych zkusil udělat design a ty by si mel nejakou inspiraci ??? uz sem psal dalsi vec na pct... ale na rovinu mi se proste to spojeni modre a bile nelibi :-) reaguj

datum 07.03.2007 14:55

unknown unknown

#18 D4fed www

ale nevim kdy se dostanu na pc ... sory za to michani diakritiky atd. na pct pisu skoro jen s diakritikou a uz mi to leze krkem :-D reaguj

datum 07.03.2007 15:03

unknown unknown

#19 MzK wwwmozektevidi.net

TO D4fed: Budu rád. Na PCT a na jakpsatweb mi radili abych zvýraznil menu. To jsem tak nějak udělal, předtím to byl jenom seznam odkazů bez ničeho. Také jsem změnil písmo (minimálně) a dal jiné pozadí, to se mi ale nelíbí! reaguj

datum 07.03.2007 20:09

unknown unknown

#20 D4fed www

hele tak asi nic, nemám teď skoro čas,kdybych něco stihl tak ti napíšu na icq ?? nebo ty tam máš vlastně skype.. reaguj

datum 17.03.2007 10:06

unknown unknown

#21 MzK wwwmozektevidi.net/

TO D4fed: OK. Na skype se moc nedostanu, když mi moje skype znáš. Moje ICQ je 254-944-786 reaguj

datum 17.03.2007 10:30

unknown unknown

Nové kometáře nejsou povolené.